Organisatie

Pieter van Foreest

Telefoonnummer: 015 515 8400

E-mail: contact@pietervanforeest.nl

Website: https://pietervanforeest.nl/

Locatie

Ontmoetingscentrum Mozartlaan

Mozartlaan 422, 2625 CS, Delft

Prijs

eigen bijdrage

Ontmoetingscentrum Mozartlaan

Ontmoetingscentrum Mozartlaan

Ontmoetingscentrum Mozartlaan is gericht op mensen die vergeetachtig zijn, moeite hebben met de dingen van alledag of het begrijpen van anderen. Ook personen met lichamelijke beperkingen of voor wie het gemis van contacten een probleem is, kunnen terecht bij het ontmoetingscentrum.
Ontmoetingscentrum Mozartlaan heeft vier huiskamers, genoemd naar diverse bloemen en planten.

Huiskamer Lavendel
De bezoekers van huiskamer Lavendel zijn mensen met een somatische beperking of psychische problemen hebben. Ook mensen die het gemis van sociaal contact als een probleem ervaren of meer behoefte hebben aan structuur ontmoeten elkaar in huiskamer Lavendel.

Huiskamer Klaver, Zonnebloem en Klaproos
In deze drie huiskamers komen voornamelijk zelfstandige wonende ouderen met geheugenproblemen, over het algemeen dementie.

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan het ontmoetingscentrum of u kent iemand in uw omgeving voor wie u denkt dat het ontmoetingscentrum een goede dagbesteding kan zijn, dan kunt u altijd langs komen voor advies.

Activiteiten
Een keer in de maand is er een VR brillen spreekuur bij Ontmoetingscentrum Mozartlaan. Door middel van een VR bril kunt u een kijkje nemen in de wereld van iemand met dementie.

Daarnaast is het mogelijk om vanuit het project Fietsen Alle Jaren een tochtje te maken op een Riksja fiets.

Op maandag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunnen ouderen terecht in het Seniorenhonk in het ontmoetingscentrum voor ontmoeting en een kopje koffie.

Kijk op Ontmoetingscentrum Mozartlaan voor meer informatie.