Organisatie

Pieter van Foreest

Telefoonnummer: 015 515 5000

E-mail: contact@pietervanforeest.nl

Website: https://pietervanforeest.nl/

Locatie

Ontmoetingscentrum Vermeertoren

Van Beresteynstraat 169 B, 2614 HE, Delft

Prijs

eigen bijdrage

Ontmoetingscentrum Vermeertoren

Ontmoetingscentrum Vermeertoren

In het ontmoetingscentrum kunnen ouderen en hun mantelzorger terecht voor informatie, praktische hulp, contacten met lotgenoten en sociale contacten.
Deelnemers in het ontmoetingscentrum zijn vaak ouderen met lichamelijke en geestelijke klachten, maar soms ook jongere mensen die vergeetachtig zijn of bijvoorbeeld moeite hebben met het begrijpen van anderen. Er zijn in Delft vier ontmoetingscentra, waarvan Ontmoetingscentrum Vermeertoren er één is.

Ontmoetingscentrum Vermeertoren heeft vier huiskamers, vernoemd naar schilders.

De bezoekers van de huiskamers Rembrandt en Jan Steen zijn voornamelijk zelfstandig wonende ouderen met geheugenproblemen, zoals dementie. Op Huiskamer Frans Hals wordt ondersteuning geboden aan mensen die moeite hebben met de dingen van alledag, het begrijpen van anderen of voor wie het gemis van contacten een probleem is. Voor bezoekers met dementie of cognitieve problemen die hoog zijn opgeleid en/of hoogbegaafd zijn is er in Ontmoetingscentrum Vermeertoren de Mondriaan groep.

Als u geïnteresseerd bent in een bezoek aan het ontmoetingscentrum of u kent iemand in uw omgeving voor wie u denkt dat het ontmoetingscentrum een goede dagbesteding kan zijn, dan kunt u altijd langs komen voor advies.

Op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur kunnen ouderen terecht in het Seniorenhonk in het ontmoetingscentrum voor ontmoeting en een kopje koffie.

Voor meer informatie en/of een sfeerimpressie kijk op: Foto en video – Pieter van Foreest