Organisatie

JGZ Zuid-Holland West

Telefoonnummer: 088 054 9999

E-mail: info@jgzzhw.nl

Website: https://www.jgzzhw.nl/

Locatie

diverse locaties

, ,

Prijs

gratis

Zorg voor ouder en kind

Zorg voor ouder en kind

Tijdens je zwangerschap houden de verloskundige of gynaecoloog in de gaten of het goed gaat met je baby en met jou. Is je baby geboren? Dan komt de kraamzorg om jullie in de eerste dagen te helpen. Daarna kun je, tot je kind 18 jaar is, bij JGZ terecht voor advies over verzorging, gezondheid en opvoeding. Wat JGZ doet, kun je lezen op de website van JGZ

Goed voorbereid op de komst van je baby

Maak je je zorgen over de komst van je baby? Weet je niet hoe je straks goed voor je baby kunt zorgen? Is je thuissituatie lastig? Kun je, om welke reden dan ook, best wat hulp gebruiken? Dan kan de jeugdverpleegkundige van JGZ jou al tijdens de zwangerschap helpen. Dit noemen we ‘prenatale zorg’.

Goede Start gesprek

De prenatale zorg van JGZ begint altijd met een gesprek. Het ‘Goede Start gesprek’ is er voor alle aanstaande ouders die vragen of zorgen hebben over het ouderschap. Lees er meer over op deze website Goede Start gesprek – JGZ Zuid-Holland West (jgzzhw.nl)  en meld je aan. Je kunt ook aan je verloskundige, gynaecoloog, huisarts of kraamzorg om je aan te melden.

Kijk op spreekuren in Delft voor een overzicht van de spreekuren van JGZ in Delft in Wippolder, Voordijkshoorn en Buitenhof.