Organisatie

DOEL Delfland Preventie

Telefoonnummer: 015 260 7529

E-mail: info@ggz-delfland.nl

Website: https://www.ggz-delfland.nl/doel-delfland/ons-aanbod/preventie/

Locatie

DOEL Delfland Preventie

Sint Jorisweg 2, 2612 GA, Delft

Prijs

gratis

Doel Delfland Preventie – Jeugd

Doel Delfland Preventie – Jeugd

DOEL Delfland preventie biedt diverse online trainingen en trainingen op locatie aan voor kinderen en jongeren. Oefenen met ontspannen: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die te maken hebben met spanning en ondersteuning nodig hebben bij het ontspannen.

Durf meer: voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 8-14 jaar die beter met hun angst(en) om willen leren gaan. Begeleiding van een ouder is een voorwaarde.

Aan de slag met je gedachten: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die last hebben van niet-helpende gedachten en positiever willen leren denken.

Minder piekeren: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die last hebben van piekergedachten, die hier beter mee willen leren omgaan, zodat deze gedachten verminderen.

Omgaan met je gevoelens: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die via deze training leren om verschillende emoties op een helpende manier te uiten.

Voel je goed over jezelf: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die een negatief zelfbeeld hebben en graag een realistisch zelfbeeld en meer eigenwaarde willen krijgen.

Kom voor jezelf op: voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die het lastig vinden om voor zichzelf op te komen. Je leert nee zeggen en grenzen aangeven.

Kijk op Trainingen voor jongeren en kinderen voor meer informatie.