Organisatie

MEE Zuid-Holland Noord

Telefoonnummer: 015 760 0200

E-mail: info@meezhn.nl

Website: https://www.meezhn.nl/

Locatie

Delft voor Elkaar

Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR, Delft

Prijs

gratis

MEE Zuid-Holland Noord

MEE Zuid-Holland Noord

MEE Zuid-Holland Noord is een organisatie die cliëntondersteuning, informatie en advies biedt aan mensen met niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijke of verstandelijke beperking, achterstand in de ontwikkeling, chronische ziekte of vorm van autisme.
MEE biedt ook ondersteuning aan ouders, mantelzorgers, familie en andere betrokkenen van de persoon om wie het gaat. MEE maakt deel uit van de netwerkorganisatie Delft voor Elkaar.

Cursussen

MEE biedt verschillende cursussen en ontmoetingsgroepen aan, zoals: “Geld, wat doe je ermee”� , partnergroep autisme, weerbaarheidstraining, sociale vaardigheden, opvoeden, omgaan met een moeilijk lerende puber, liefde of loverboys, vriendschap, MEE4YOU (voor jongeren), relaties en seksualiteit.

Er zijn ook ontmoetingsgroepen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, hun partners en familieleden, praatgroepen seksueel misbruik, moeders ontmoeten moeders, brusjesgroepen (voor kinderen of jongeren die een broer of zus met een beperking hebben) en gespreksgroepen voor volwassenen met autisme.
MEE en VTV hebben daarnaast samen een cursusaanbod op het gebied van een gezonde leefstijl. Daarbij komen “gezond koken”, “hoe om te gaan met stress en spanningen” en “hoe houd ik mijn huis schoon en opgeruimd” aan de orde.

In Delft is MEE partner van Delft voor Elkaar.