Organisatie

Nederlandse Vereniging voor Autisme

Telefoonnummer:

E-mail: nva-delft@autisme.nl

Website: https://www.autisme.nl/regio/zuid-holland/nva-locaties-zuid-holland/

Locatie

NVA Delft

Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR, Delft

Prijs

gratis

NVA Delft (voorheen AIC)

NVA Delft (voorheen AIC)

Heb jij autisme of heeft iemand in jouw omgeving autisme? En wil je verhalen uitwisselen of heb jij vragen over autisme? Kom dan een keer langs bij een koffieochtend van het NVA Delft (voorheen Autisme Informatie Centrum).

Eerste vrijdag van de maand: filmochtend

Op de eerste vrijdag van de maand is er tussen 10.00 en 11.30 uur een koffieochtend voor mensen met autisme en/of de mensen om hen heen. Er is een korte film over autisme en daarna kan men met elkaar en de ervaringsdeskundige vrijwilligers in gesprek

Tweede vrijdag van de maand: koffieochtend voor (ex)partners van

Op elke tweede vrijdag van de maand is er tussen 10.00 en 11.30 uur een koffieochtend speciaal voor (ex) partners van iemand met (een vermoeden van) autisme. De koffieochtenden worden georganiseerd door vrijwilligers (dit zijn ervaringsdeskundigen) van NVA Delft en u kunt met hen ervaringen uitwisselen of aan hen vragen stellen over zaken rondom autisme.

Overige vrijdagen: spreekuur (alleen op afspraak)

Op de overige vrijdagochtenden kunt u, op afspraak, met uw vraag of uw verhaal tijdens het spreekuur terecht. U kunt een afspraak maken door een mail te sturen (zie contact info).

NVA Delft is onderdeel van de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) en werkt nauw samen met Delft voor Elkaar. De vereniging is gevestigd in het gebouw van Delft voor Elkaar. Er is ook een mediatheek met boeken, artikelen en films over het onderwerp.