Organisatie

Pieter van Foreest

Telefoonnummer: 015 515 5000

E-mail: contact@pietervanforeest.nl

Website: https://pietervanforeest.nl/

Locatie

Pieter van Foreest

Kalfjeslaan 2, 2623 AA, Delft

Prijs

eigen bijdrage

Personenalarmering Pieter van Foreest

Personenalarmering Pieter van Foreest

Personenalarmering kan een oplossing zijn als u alleen woont en bang bent om te vallen, of als u een partner heeft die hulp nodig kan hebben als hij of zij alleen thuis is.
Bij uw telefoonaansluiting wordt een toestel geplaatst dat verbinding heeft met een alarmcentrale. Als u wilt alarmeren drukt u op de knop van het alarmapparaat, of de losse alarmknop die u om uw hals kunt dragen. Via het apparaat hoort u binnen enkele seconden de stem van een verpleegkundige.

Er zijn twee varianten:

  • Sociale alarmering: U kiest ervoor om zelf een contactpersoon op te geven die in geval van nood opgeroepen wordt.
  • Professionele alarmering: U kiest ervoor om professionele hulp in te roepen. In het laatste geval betaalt u een bedrag voor het plaatsen, voor de huur en voor de professionele alarmopvolging.

Er zijn verzekeraars die bijdragen in de kosten. Hiervoor moet uw huisarts een formulier “Aanvraag Hulpmiddelen” invullen, met daarin de medische noodzaak voor de alarmering.
Naast Pieter van Foreest hebben ook Careyn en enkele andere aanbieders personenalarmering. Informeer altijd eerst bij uw eigen zorgverzekeraar met welke aanbieders zij een contract hebben.

Kijk op Personenalarmering voor meer informatie.