Organisatie

Pieter van Foreest

Telefoonnummer: 015 515 5000

E-mail: contact@pietervanforeest.nl

Website: https://pietervanforeest.nl/

Locatie

Strandgoed Ter Heijde

Arie Tukstraat 2, 2684 XM, Ter Heijde

Prijs

eigen bijdrage

Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt

Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt

Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt is opgericht met als doel de zorg die een mantelzorger dagelijks geeft even over te nemen. Voor veel mantelzorgers is het soms nodig om op adem te kunnen komen. Zo kunnen zij de zorg die ze dagelijks bieden langer en met plezier volhouden. De mantelzorger op tijd ontlasten, ook wel respijtzorg genoemd, daar is Strandgoed Ter Heijde voor.

Enthousiaste vrijwilligers en zorgmedewerkers kunnen de taken van de mantelzorger voor een tijdelijke periode overnemen en dat doen zij met zorgvuldigheid en heel veel plezier! De zorg van thuis wordt voortgezet in Strandgoed Ter Heijde Logies & Respijt, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Naast de zorg die geboden wordt, krijgen de gasten persoonlijke aandacht en worden er vele activiteiten georganiseerd zodat de gasten een vakantiegevoel ervaren.

De kosten van een all inclusive verblijf (incl. de benodigde zorg) zijn geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. In veel gevallen wordt het verblijf geheel vergoed. Op onze website vindt u informatie rondom de financiering van een verblijf bij Strandgoed Ter Heijde.

De coördinatoren van Strandgoed Ter Heijde helpen u of de gast/mantelzorger hier graag mee. Neem dus vooral contact op wanneer er interesse is in een verblijf.

Kijk op Strandgoed Ter Heijde voor meer informatie.