Organisatie

Participe Delft

Telefoonnummer: 015 760 0200

E-mail: info@participedelft.nu

Website: https://www.participedelft.nu/ik-heb-ontdekt-wat-ik-voor-een-ander-kan-betekenen

Locatie

Delft voor Elkaar

Van Bleyswijckstraat 91, 2613 RR, Delft

Prijs

gratis

Time 4 Your Future

Time 4 Your Future

Time 4 Your Future is een uniek MDT-project waarbij jij de kans krijgt om jouw talent in de praktijk in te zetten én verder te ontwikkelen. MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek je je talenten en doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Ook ontmoet je nieuwe mensen en maak je onze samenleving sterker.

Bij Time 4 Your Future bepaal jij zelf welke talenten er in jouw T4YF project centraal staan. Om die talenten in de praktijk te brengen zoeken we een organisatie die past bij jou en je interesses. Op die locatie zet je jouw skills in en word je door vakmensen begeleid om het beste uit jezelf te halen. Zo ontwikkel je talenten die écht aansluiten op de praktijk en bereid jij jezelf voor op jouw toekomst.

Meedoen aan Time 4 Your Future betekent jezelf leren kennen, talenten ontwikkelen, mensen ontmoeten, ervaringen delen maar ook nieuwe dingen leren. Je kiest een eigen coach, volgt skills trainingen die je zelf interessant vindt en na afloop ontvang je een certificaat en kom je in aanmerking voor een vergoeding. Ben jij klaar voor deze uitdaging? Zet jouw talenten aan het werk en schrijf je vandaag nog in!

Voor aanmelden en meer informatie Kijk op Time4yourFuture