Logopedie Sterk

Logopedie en pgb begeleiding Sterk staat voor sterker worden in spreken, eten, drinken, communiceren, lezen, schrijven en taalvaardigheid. Iedereen kan specialistisch maatwerk nodig hebben; de groep jonge kinderen van 2 tot 8 jaar in het bijzonder. Maar ook mensen van alle leeftijden. Voor kinderen wordt gewerkt met het kindvriendelijke programma Mondcircus om op een leuke en effectieve manier belangrijke vaardigheden te oefenen en te verbeteren. Ook voor het begeleiden van autistische kinderen en het mogelijk maken van passend onderwijs op het gebied van begrijpend lezen, taal en sociale vaardigheden kunt u hier terecht.

Moedergroep Wippolder

Deze groep is voor moeders die het fijn vinden om andere moeders te ontmoeten, of samen over het opvoeden van de kinderen te praten en even uit de dagelijkse sleur te zijn. Kinderen waarvoor geen oppas is, mogen mee komen.

Onder het genot van een kopje thee of koffie bespreek je met elkaar onderwerpen zoals opvoeden, school, schoolkeuze en vrijetijdsbesteding van en met de kinderen.
Heb je vragen waar niet direct een antwoord op is, dan denkt de begeleider van de groep graag met je mee; twee weten meer dan één.

Lijkt het je iets? Kom gerust langs. Er staat een kopje koffie of thee met koekjes voor je klaar. Tijdens de bijeenkomsten van de moedergroep kun je op een ontspannen en rustige manier ook conversatielessen volgen om je Nederlands te verbeteren.

Dag/tijd

Woensdagochtend van 8.45 tot 11.00 uur.

Ouderensoos Immanuel

In de Wipmolen heeft wijkgemeente Immanuel een soos voor ouderen. U kunt hier andere wijkbewoners ontmoeten en er worden spelletjes, bingo en soms een High tea georganiseerd. Verder zijn er binnen de wijkgemeente gesprekskringen, en kunt u deelnemen aan lunches, maaltijden en koffieochtenden.

Zangkoor Onder de Schie

Zingt u graag? En wilt u graag met anderen zingen? Zangkoor Onder de Schie is een gemengd koor voor alle leeftijden vanaf 16 jaar. Er wordt meerstemmig gezongen, daarom is het fijn als u stemvast bent. Als u ook bladmuziek kunt lezen is dat helemaal mooi meegenomen. Maar met een goed geheugen voor muziek en tekst gaat het ook lukken. Het repertoire bestaat uit wereldmuziek, pop en licht klassiek. Een groot deel van de teksten is in het Engels.

Kijk op Zangkoor Onder de Schie voor meer informatie.

G-Korfbal bij Fortuna

Korfbalvereniging Fortuna heeft een G-team voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Vind jij spelletjes met een bal leuk? Tof om korfbalwedstrijden te spelen? Bij ons kan dat allemaal in een gezellige groep waar lekker bewegen en plezier maken het belangrijkst zijn. Voor iedereen en op elk niveau! Kom een keertje vrijblijvend meetrainen!

Inloopspreekuur wijkcentrum Wippolder

Op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur is er inloopspreekuur in wijkcentrum Wippolder. Heb je een hulpvraag of maak je je ergens zorgen over? Heb je even wat ondersteuning nodig of wil je iets betekenen voor een ander? Kom gerust langs bij ons inloopspreekuur in Wippolder. Een afspraak maken is niet nodig.

Senior Fit – Body Vitaal 60+ in Wijkcentrum Wippolder

Senior Fit – Body Vitaal 60+ is een uurtje met elkaar bewegen onder begeleiding van een beweegcoach. De muziek staat aan, we doen spierverstevigende oefeningen en af en toe ook een leuke spelvorm met ballen. Na de les drinken we een kopje koffie of thee met elkaar.

Beweegt u mee?

U bent van harte welkom om gratis een proefles te volgen.

Kijk voor meer informatie op Sporten in Delft

Haaglanden Beweegt is partner van Delft voor Elkaar.

Smikkelrestaurant Wippolder

Om de twee weken is er in Wijkcentrum Wippolder een kookteam actief. Er wordt gekookt voor oudere wijkbewoners. Voor een laag bedrag krijgt u een driegangenmenu en koffie of thee. Wilt u een keer mee-eten? U kunt zich telefonisch of via de mail aanmelden bij Ingrid Verwiel (zie Contact info).

Biljart in kantine SV Wippolder

In sporthal SV Wippolder kunt u samen met leeftijdsgenoten voor een klein bedrag per maand biljarten. Naast het plezier van het biljart is het er ook erg gezellig. Voor mannen van 55-75 jaar.

Yoga bij Studio Yogakey

Met Yoga kun je balans, flexibiliteit en kracht stimuleren in het lichaam en in het hoofd. De yogalessen worden gegeven in Studio Yogakey en staan onder leiding van een gediplomeerd yogadocent en logopedist die bovendien ook mantelzorger is.
Yogakey is gespecialiseerd in Yogacursussen voor jong tot oud.
De Yogacursussen voor kinderen zijn bedoeld om voldoende gezond bewegen en ontspannen te stimuleren, want kinderen zitten tegenwoordig te veel.
Elk kind is welkom, van zeer talentvolle kinderen tot kinderen met een beperking.

Het programma is goed voor jezelf en je leert ook hoe je bij leerlingen, of degene voor wie je zorgt, Yoga kunt introduceren.