Stichting Move

Stichting Move zet zich in voor kansengelijkheid en verbinding in de stad. We doen dat door studenten te koppelen aan kinderen en jongeren en hen samen in actie te laten komen voor de wijk! Kinderen leren dat zij kunnen bijdragen aan hun omgeving.

Inloopspreekuur Bikolaan

Bij de wijkcontactpunten en inloopspreekuren van Delft voor Elkaar kun je terecht met allerlei sociale en praktische vragen. Dit kan om jezelf gaan maar ook over je kind, buren of een familielid. Je krijgt er persoonlijk advies en de medewerkers denken mee over een oplossing of verwijzen je door.

Geopend: woensdag van 11.00 tot 12.00 uur (behalve schoolvakanties)

Kijk op Wijkcontactpunten voor een overzicht van alle wijkcontactpunten, inloopspreekuren en hun openingstijden.

Odensehuis de Linde Delft

Het Odensehuis De Linde Delft is een inloophuis, ontmoetingsplek en informatiecentrum voor mensen met beginnende dementie/ geheugenklachten en hun naasten. Ook senioren zonder dementie die behoefte hebben aan contact zijn welkom. Gezamenlijk maken we van het Odensehuis een “Odensethuis” waar je jezelf kunt zijn en er naar je behoeften wordt geluisterd. Waar een spelletje gedaan kan worden, geschilderd of gewoon even kletsen met elkaar.

Bridgeclub De Gaech

Voor beginnende, recreatieve, ingespeelde, doorgewinterde en enthousiaste bridgers is er Bridgeclub De Gaech. Deze bridgeclub bestaat uit ongeveer 75 leden, voornamelijk 55-plussers.

Spreekuur Ouderenwerker Tanthof en Voorhof

Op woensdag van 11.00 tot 13.00 uur is er inloopspreekuur van de ouderenwerker in wijkcentrum de Hofstee voor ouderen uit de wijken Tanthof en Voorhof. Loop gerust binnen met uw vraag.

Ook buiten dit spreekuur is het mogelijk om een afspraak te maken door ouderenwerker Linde Pijper te mailen , te bellen op 06 8190 3862 of door een mail te sturen naar Delft voor Elkaar (zie Contact info).

Dansmix 4 t/m 6 jaar

Een cursus van 10 lessen voor kinderen van 5-7 jaar. Op jonge leeftijd leer je door middel van dans de sterke en minder sterke kanten van je lichaam kennen.
Je werkt aan ritmische- en non verbale expressie, er worden val- en spring technieken toegepast en natuurlijk coole tricks.
Naast dit alles ontplooi jij je tot een beginnend danser en ontwikkel je een gezonde basis ook voor buiten de danszaal. Deze cursus is in Wijkcentrum de Hofstee in Tanthof.

Kijk op Dansmix voor meer informatie.

JIYAN – Voetbal

JIYAN Voetbal is een wekelijkse voetbalactiviteit o.l.v. de Buurtsportcoach van Delft voor Elkaar waarbij jonge Delftse inwoners (leeftijd vanaf 18 jaar) en Delftse nieuwkomers elkaar ontmoeten.
Wil je graag met ons meedoen? Je bent welkom!

Kijk voor meer informatie op Sporten in Delft

Of Kijk op JIYAN Voetbal

Naailes in De Hofstee

Elke week op een vaste ochtend kunnen wijkbewoners naar de naailessen komen in Wijkcentrum De Hofstee. Ook wanneer je niet bekend bent met kleding maken, ben je van harte welkom!

Bel voor meer informatie met het wijkcentrum of Kijk op de Facebookpagina van Wijkcentrum De Hofstee

Zie ook ons activiteitenoverzicht

Tekenen en schilderen in de Hofstee

In deze schilderlessen in Wijkcentrum de Hofstee zijn zowel beginners als gevorderden welkom. Iedereen wordt zoveel mogelijk individueel begeleid. Om de andere week wordt er weer een nieuwe schildertechniek behandeld. In de weken ertussen kan er gewerkt worden naar een vrij onderwerp. Aan het einde van de les wordt al het gemaakte werk naast elkaar gelegd om het te bespreken. Dat levert niet alleen goede raad en ideeën van de docent op maar ook de medecursisten kunnen goede tips geven.
Eén proefles is gratis inclusief materiaal.

Kijk op Van Adrichem in Beeld voor meer informatie.

Kijk hier voor een overzicht van alle activiteiten in de Hofstee.

Koffie en lunch in De Hofstee

In Wijkcentrum De Hofstee kun je twee ochtenden per week terecht voor een kopje koffie of thee. In de even weken wordt er op woensdag een lunch geserveerd. Kom bijvoorbeeld naar de ontmoetingsochtend op woensdag en eet aansluitend gezellig een broodje mee.

De activiteiten van De Hofstee kun u zien in dit activiteiten overzicht